Index Vakbarát Hírportál

Mörk a visszatérésről: Őrület volt, soha nem fogom elfelejteni

2019. április 14., vasárnap 13:12

Szombaton egy év kihagyás után játszott újra a Győr kézilabdacsapatában Nora Mörk, a klub norvég játékosa, aki súlyos térdsérülés után tért vissza: a szalagszakadása már épp rendbe jött, amikor kiderült, hogy a porc is sérült, így további hosszú kihagyás vár rá. Korábban arról beszélt, hogy az ez időszak megtörte, és újra meg kellett találnia a motivációját.

A dán Odense elleni BL-negyeddöntő visszavágóján aztán megtörtént a nagy visszatérés, a közönség pedig óriási ovációval fogadta a norvégot, akit már azelőtt ünnepeltek, hogy pályára lépett volna.

„Nehéz szavakba önteni. Ahogy a több ezer szurkoló fogadott, amikor már készültem beállni, őrület volt. Szerintem soha nem fogom elfelejteni. Ez a visszatérés az egész karrierem egyik legszebb pillanata volt. Nagyon boldog vagyok” – mondta a visszatérés kapcsán az NSO Tv-nek, amely arról is megkérdezte a norvég játékost, hogy miért igazol el, és folytatja inkább a román CSM Bucurestiben.

Nehéz erről beszélni, de úgy gondolom, eljött az idő számomra, hogy új fejezetet nyissak, még ha tudom is, hogy Győr hiányozni fog. Nehéz és fájdalmas volt az az időszak, amíg sérült voltam, talán ezért is volt szükségem arra, hogy új helyen keressek új kalandokat. Alapvetően ez az oka.

Mörk két gólt szerzett a dán csapat ellen 33-21-re megnyert mérkőzésén, az első találat után a szokottnál is nagyobb ünneplésben tört ki a győri lelátó.

Rovatok