Index Vakbarát Hírportál

Óriási balhé tört ki a pályán a Szeged-Vardar BL-negyeddöntőben

2019. május 5., vasárnap 22:34 | aznap frissítve

A hazai pályán játszó Szegednek a második félidő közepéig esélye volt, hogy megfordítsa a Vardar Szkopje elleni párharcot, és bejusson a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. Az első meccsen gyűjtött tetemes hátrányt a hazai visszavágó első félidejében sikerült ledolgoznia a Szegednek, a másodikban azonban a Vardar alaposan beleerősített, és viszonylag gyorsan eltüntette hátránya jelentős részét, így a szegedi csoda végül elmaradt

Helyette egészen más jellegű látványosság miatt maradtak emlékezetesek a Szeged idei BL-negyeddöntőjének utolsó percei. 

A két csapat játékosainak és stábtagjainak látványos balhéja miatt, aminek következtében jó ideig állt a játék, mert a pályán egy kisebb tömegnyi ember lökdöste, taszigálta, szapulta vagy éppen nyugtatta egymást üvöltve, vagy olvasott be a másiknak a vélt és valós sérelmekért.

És eközben persze repedtek a beszólások és mutogatások, tovább fűtve a hangulatot. Szóval egy vérbeli dulakodós-anyázós balhé zajlott a parketten hosszú, hosszú percekig, még a két edző, Roberto Parrondo és Juan Carlos Pastor is összeszólalkozott, méghozzá elég hevesen.

Az indulatok azt követően szabadultak el, hogy két hátulról érkező vardaros összezárva szabálytalankodott az egyik szegedi játékos ellen a félpályánál. A felgyülemlett feszültség miatt egy pillanat alatt tömegbalhé lett a dologból, utána pedig csak több lépcsőben sikerült teljesen helyreállítani a rendet. Az indulatok szításában főszerepe volt az ellenfélnél játszó Stas Skubenak, aki folyamatos mutogatással cukkolta a hazai kispadon ülőket, illetve a szegedi közönséget.

 

Rovatok