Index Vakbarát Hírportál

Erre a pillanatra egész életetekben emlékezni fogtok!

2020. január 16., csütörtök 11:24

Megverte Izlandot, ráadásul nagyot fordítva, a férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságon szerdán, ezzel megnyerte a csoportját, és továbbjutott a középdöntőbe, ahol négy meccs vár rá.

A siker után az öltözőben a válogatott másodedzője, Chema Rodriguez azon poénkodott, hogy már azt tervezte, hogyan tölti a családjával a hetet, amikor a csapat meglepte a szenzációs győzelemmel, programot adva neki a következő napokra.

Nagyon szép monológ kerekedett ki a végére, amint arról beszámolt a Nemzeti Sport:

Haza akartam menni a családomhoz, most meg maradhatok veletek még egy héti. Nem igazán tudok mit mondani. Ez elképesztő volt! Erre a pillanatra egész életetekben emlékezni fogtok! Én már mondhatok ilyen, mert öreg vagyok, és régóta kézilabdázom: ilyen, mint a mai, nagyon ritkán történik. Amit ti itt létrehoztatok, olyat nagyon nehéz találni, és pont emiatt nyertetek ma. Mindig emlékezzetek erre a napra! Köszönöm. Köszönöm, hogy itt lehetek veletek. Ezt a teljes stáb nevében mondhatom.

Az öltözői beszédet a nemzetközi kéziszövetség kamerája felvette, feltették a Facebookra, így meg is lehet nézni és hallgatni.

Rovatok