Index Vakbarát Hírportál

A Telekom Veszprém csapatbuszával megy edzőtáborozni az ukrán kézilabda-válogatott

2022. március 21., hétfő 10:03

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata az ukrán kézilabda-válogatott rendelkezésére bocsátotta a csapatbuszát, miután a háborús helyzet miatt a válogatott a saját buszát nem használhatja.

A Bajnokok Ligája-induló Telekom Veszprém kézilabdacsapata felajánlotta az ukrán kézilabda-válogatottnak a csapatbuszát, miután a háborús helyzet miatt az ukrán válogatott nem hagyhatta el az országot a saját buszával. Az ukrán válogatott a Német Kézilabda Szövetségtől egy edzőtáborba kapott meghívót, melyre a Telekom Veszprém támogatásának köszönhetően tudnak elutazni Solingenbe. 

Bár a pályán ellenfelek vagyunk, és keményen küzdünk egymással, az életben a kézilabda szeretete összetart minket, ezért mindig ott vagyunk és segítünk, ha szükség van ránk, hiszen a sport nem része a háborúnak!

– olvasható a Telekom Veszprém Facebook-oldalán. 

A csapatbusz szombat éjjel Beregszásznál vette fel a játékosokat, vasárnap Vásárosnaményban reggeliztek a kézilabdázók. A Telekom Veszprém posztjában megemlíti Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselőt, illetve Filep Sándort, Vásárosnamény polgármesterét, akik nélkül ez az akció nem jöhetett volna létre. 

Rovatok