Index Vakbarát Hírportál

Megszületett Görbicz Anita második gyermeke

2022. október 23., vasárnap 21:58

Szombaton megszületett Görbicz Anita volt válogatott kézilabdázó és Vincze Ottó egykori válogatott labdarúgó második közös gyermeke.

A jó hírről a Győri Audi ETO KC számolt be, amelynek Görbicz Anita jelenleg a klubelnöke. Azt írták, hogy a 39 éves korábbi válogatott – akit 2005-ben a világ legjobb női kézilabdásának is megválasztottak – szombat hajnalban adott életet gyermekének,

akit Domonkos névre kereszteltek.

„A kisfiú 52 centiméterrel és 4110 gramm súllyal érkezett meg. Az édesanya és a baba is jól vannak. Gratulálunk Görbének és természetesen Vincze Ottónak is, jó egészséget kívánunk az egész családnak!” – tették hozzá. 

A párnak hét évvel ezelőtt, 2015 nyarán született meg az első közös fia, akit Boldizsárnak neveztek el. Görbicz Anita már hónapokkal ezelőtt a várandósságáról beszámolva azt mondta: nagyobbik fia alig várja, hogy megszülessen az öccse, és végre nagy testvér lehessen. 

A 233-szoros válogatott magyar kézilabdázó a tavalyi szezon végén hagyta abba a kézilabdázást. Ezt követően először a Győri ETO sportigazgatójaként dolgozott, majd idén áprilisban klubelnökké választották. 

Rovatok