Index Vakbarát Hírportál

19 éves magyar pótolja a Ferencvárost elhagyó montenegrói légióst

2023. november 3., péntek 21:31

Kármán Luca veszi át Jelena Deszpotovics helyét az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatánál. A 19 éves játékos súlyos térdsérülését megelőzően a felnőttegyüttes tagjaként már pályára lépett a népligetieknél az élvonalban.

Ahogy már csütörtökönbeszámoltunk róla: a 29 éves montenegrói átlövő azonnali hatállyal elhagyta a Bajnokok Ligája legutóbbi kiírásában döntős Ferencvárost, és már meg is jelent első edzésén Podgoricában, Háfra Noémi együttesénél, a Buducsnosztnál. Utóbbi hírt röviden az FTC is megerősítette honlapján.

Azonnali hatállyal távozik női kézilabdacsapatunktól Jelena Deszpotovics, aki nyáron csatlakozott a Ferencvároshoz, de az elmúlt hónapokban nem tudott stabil helyet kiharcolni magának az együttesben. A montenegrói átlövő csütörtökön délután aláírta a szerződésbontáshoz szükséges papírokat, s az is eldőlt, hogy a Buducsnoszt Podgoricában folytatja pályafutását

– olvasható a fradi.hu-n.

Kármán Luca a 2017–2018-as idény óta a Ferencváros játékosa, az idén nyolc mérkőzésen 40 gólt lőtt az NB I/B-s bajnokságban.

Rovatok