Index Vakbarát Hírportál

Több távozót is bejelentett a Győr női kézilabdacsapata

2024. január 5., péntek 12:20

A dél-koreai Rü Unhi szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatával, amelytől ugyanakkor nyáron távozik Yvette Broch, Szöllősi-Schatzl Nadine és Rinka Duijndam is.

A Rába-partiak honlapjának pénteki híre szerint az ázsiai jobbátlövővel életbe léptették a szerződésében szereplő opciós jogot, így a következő idényben ezen a poszton ő lesz a korábban bejelentett új érkező, a holland Dione Housheer társa.

A holland beálló Yvette Broch a szezon végén befejezi aktív sportolói pályafutását, a szélső Szöllősi-Schatzl Nadine lejáró szerződését nem hosszabbították meg.

A klub vezetése és a vezetőedző korábban már tájékoztatott, hogy nem kívánják meghosszabbítani a szerződésem. Elfogadtam a döntésüket. A szezon végéig minden tőlem telhetőt megteszek a csapatért, hogy minden célunkat elérjük

– mondta Szöllősi-Schatzl.

A Győr a következő idényben kapusposzton csak két játékost foglalkoztat majd, Sandra Toft és Hatadou Sako mellett „nem maradt hely Rinka Duijndam számára”, így az ő szerződésében foglalt opciós joggal nem él a klub, írja az MTI.

Rovatok