Index Vakbarát Hírportál

Manu Ginobili lecsapta a denevért

2009. november 1., vasárnap 17:24 | aznap frissítve

Egy denevér miatt perceket állt a játék szombat este a San Antonio Spurs-Sacramento Kings mérkőzésen. Végül a Spurs játékosa Manu Ginobili tett róla, hogy ne zavarhassa tovább a denevér a játékot: puszta kézzel lekapta a levegőből.

"Hű, ez elképesztő volt. Ginobili mindig őrült dolgokat csinál" - kommentálta csapattársa produkcióját a 24 pontig jutó Tony Parker.

Az első negyedben vették észre a játékosok, hogy egy denevér berepült a csarnokba, így a mérkőzést leállították, hogy elkaphassák az eltévedt állatot. Már úgy tűnt, hogy elment, ám egy kis idő után ismét a pálya fölött körözött.

Ekkor Ginobili gondolt egyet, és mikor elég közel repült hozzá a denevér, egy jól irányzott mozdulattal egyszerűen lecsapta a földre, majd kivitte a pályáról. A nézők, de még a játékostársak is hatalmas üdvrivalgással fogadták a mutatványt, és a mérkőzés folytatódhatott.

"Ha már nem tudsz többet zsákolni, akkor is be kell kerülni valamivel a hírekbe" - kezdte élménybeszámolóját Ginobili. -"Szóval ez az, amit tettem, megfogtam a denevért. Nem volt olyan nagy dolog".

A találkozót a Spurs nyerte 113-94-re a 24 pontig és hét lepattanóig jutó Tony Parker vezetésével. Ginobili 13 pontot dobott.

A Spurs edzőjének, Gregg Popovichnak is tetszett Ginobili denevéres akciója. "Ez hihetetlen volt így Halloween estéjén. Biztos nem hinném el, hogy ilyen megtörténhet, ha nem láttam volna".

Rovatok