Index Vakbarát Hírportál

Hangáék megint kikaptak a spanyol kosárbajnokságban

2012. október 8., hétfő 10:00

Hanga Ádám csapata, a Manresa hazai vereséggel folytatta a spanyol kosárlabda-bajnokság 2012/2013-as idényét. A magyar légiós 21 perc alatt egy triplát dobott a Gran Canaria elleni találkozón, amelyet a vendégek nyertek 80-64-re.

"A félidőben 16 ponttal vezettünk, majd a végén ugyanekkora különbséggel sikerült kikapnunk..." - nyilatkozta az MTI-nek a 23 éves kosaras. "Sajnos erős migrénes rohamok gyötörnek az elmúlt napokban, a mérkőzés előtti éjszaka sem tudtam rendesen pihenni emiatt. Hosszú évek óta küzdök ezzel, de idáig nem volt ilyen intenzív soha. Hétfőn délelőtt egy specialista megnéz Manresában, remélem, akkor már többet fogok tudni. A Gran Canaria ellen nem tudtam sem támadásban, sem védekezésben azt nyújtani, amit szerettem volna, bízom benne, hogy jövő héten már százszázalékos állapotban leszek."

Az ugyancsak válogatott Lóránt Péter új együttese, az olasz bajnokságban szereplő Virtus Roma 84-70-re kikapott otthon a Pallacanestro Cantu csapatától, a magyar játékos 25 perc alatt 2 pontot és 4 lepattanót gyűjtött.

Rovatok