Index Vakbarát Hírportál

Rodman ivott, mielőtt ordibált a CNN-en

2014. január 9., csütörtök 11:46

Az észak-koreai kosármérkőzést összehozó Dennis Rodman elnézést kért keddi CNN-es kirohanása miatt. A tévéinterjúban magából kivetkőzve ordibált a csatorna riporterével, miután szóba került az ázsiai országban bebörtönzött amerikai misszionárius, Kenneth Bae.  

„Először is szeretnék bocsánatot kérni Kenneth Bae családjától. Elnézést kérek a csapattársaimtól, a menedzsmenttől és Chris Cuomótól, a CNN riporterétől" - olvasható a korábbi NBA-sztár közleménye. Hozzátette, sok embert kellemetlen helyzetbe hozott nyilatkozatával, oda kell figyelnie, ha politikai témában szólal fel. 

Az interjúban az ötvenkét éves volt sztár indulatosan, ujjal a kamerába mutogatva beszélt, és arról faggatta Cuomót, van-e fogalma arról, hogy Bae mit csinált Észak-Koreában. Erre azonban ő maga sem válaszolt.

Rodman szerint a CNN-es interjú alatt nagyon feszült volt. „Több csapattársam is lemondta a részvételt a családjuk és üzleti érdekeltségeik nyomására, a kosárlabda-diplomácia szétesőben volt". 

Megmagyarázta azt is, miért viselkedett annyira felindultan az interjú alatt. „Ittam. Ez nem mentség, de a beszélgetés idejére már nagyon feldúlt voltam" - magyarázta. 

Az észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun születésnapjára szervezett meccset szerdán játszották le a korábbi NBA-sek, Rodman a boldog születésnapot kezdetű dalt is elénekelte a kezdés előtt. 

Rovatok