Index Vakbarát Hírportál

Fél évre kidőlt a Cleveland NBA-sztárja, miután kirántották a vállát

2015. április 30., csütörtök 09:05

Az egész szezonra kidőlt a Cleveland Cavaliersből Kevin Love, miután még a Boston Celtics ellen vasárnap elszenvedett vállsérülése miatt műteni kell.

A hírek szerint legalább 4-6 hónap kihagyás vár rá. A sérülést az okozta, hogy a továbbjutásról döntő negyedik meccsen Kelly Olynyk befogta Love vállát, és alaposan megrántotta.

A Cavs-kosaras válla kiugrott, Love egyből berohant az öltözőbe. Szerda éjszakára kiderült, hogy a műtét elkerülhetetlen, úgyhogy még az is lehet, hogy Love soha többé nem játszik meccset LeBron Jamesékkel egy csapatban, ugyanis szerződésében van egy opció, miszerint egy szezon után szabadügynök lehet.

A Cavs bajnoki esélyeit csökkentheti az is, hogy J.R. Smithet két meccsre tiltották el, ő szintén a Celtics elleni meccsen rosszalkodott, fordulásból fejbe vágta ellenfelét. A clevelandiekre a Chicago-Milwaukee győztese vár a folytatásban.  

Szerda éjszaka eldőlt az is, hogy a Memphis Grizzlies is továbbjutott, a huszonhat pontot és tizennégy lepattanót jegyző Marc Gasol vezetésével 99-93-ra nyertek, és 4-1-es összesítéssel továbbmentek,a Golden State Warriors vár majd rájuk. 

Az Atlanta Hawks 107-97-es győzelmével 3-2-re vezet, ennek a párharcnak a győztese a Washington Wizardsszal játszik majd a következő körben. 

Eredmények:

Főcsoport-negyeddöntő:

kelet:

Atlanta Hawks-Brooklyn Nets 107-97

A párharc állása: 3-2 az Atlanta javára.

nyugat:

Memphis Grizzlies-Portland TrailBlazers 99-93

A párharc végeredménye: 4-1 a Memphis javára.

A párharcok az egyik fél negyedik sikeréig tartanak.

Rovatok