Index Vakbarát Hírportál

Gépek tartják életben a Lakers NBA-győztesét

2015. október 15., csütörtök 00:31

Lamar Odomot egy bordélyból szedték össze. Állítólag magához tért, de a kórházban kómába esett.

Eszméletlen állapotban találták meg egy nevadai bordélyházban a 35 éves Lamar Odomot, aki két bajnoki címet nyert az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakersszel.

A 35 éves kosaras a Las Vegastól 100 kilométerrel lévő Crystal egyik bordélyházában mulatott, kedd délután öntudatlan állapotban bukkantak rá. Mikor az oldalára fordították, hosszan hányt, az első vizsgálatok szerint túl sok növényi alapú szexuális teljesítményfokozó szert, illetve alkoholt fogyasztott.

Mivel a helikopterbe nem fért be, a 208 centis Odomot mentőautóval vitték kórházba, ahol stabilizálták az állapotát, ami viszont rosszabbra fordult: a TMZ.com úgy tudja, a sportoló kómába esett, leállt a légzése, nem működnek rendesen a veséi és a szíve sem, jelenleg gépek tartják életben.

Folyamatosan érkeznek meg hozzá szerettei, válófélben lévő felesége, a reality-sztár Khloe Kardashian már mellette van, de útban van apja is és volt lakerses csapattársa, a szupersztár Kobe Bryant.

A világbajnok kosaras 1999-től 2013-ig szerepelt az NBA-ben, majd tavaly rövid ideig Hanga Ádám klubját, a spanyol Vitoriát erősítette. Azóta nem volt csapata.

Rovatok