Index Vakbarát Hírportál

A mesében nincs ilyen utolsó pillanatos fordítás

2018. március 4., vasárnap 11:08

Jogosan merülhet fel a kérdés, miért foglalkozunk New York állam középiskolai kosárbajnokságával, de csak amíg nem látta ezt a videót.

Szombat este, 2,4 másodperccel a mérkőzés vége előtt úgy tűnt, hogy az Ardsley Panthers csapatának egy keserű vereséggel zárul a szezon, ugyanis kétpontos hátrányban voltak a Tappan Zee csapatával szemben a területi bajnokság döntőjében. Csakhogy a Tappan Zee játékosai egy kicsit túllelkesedték a dolgot, és megpróbáltak még egy kosarat szerezni egy hosszú indítással. Nem kellett volna.

Az ardsleys Julian McGarvey valahogy elcsípte a passzt – ám ez még bőven kevés lett volna a boldogsághoz, mivel ez nagyjából a saját hárompontos vonalánál tötént –, majd egy csellel lerázta az emberét és eldobta a labdát, ami csont nélkül hullott a gyűrűbe a pálya másik végén.

Ahogy egy igazi utolsó pillanatos győzelemhez dukál a kosárlabdában, miközben szállt a labda, megszólalt a duda is. A sírból dobott hármas hatása egészen frenetikus volt, a közönség egyik fele pillanatokon belül egy kupacban ünnepelt a pályán (a másik meg fogta a fejét).

Rovatok