Index Vakbarát Hírportál

A szlovén csodagyerek LeBrontól vett el egy rekordot

2019. február 7., csütörtök 09:36

James Harden nem tud leállni, sorozatban 28. meccsén dobott legalább 30 pontot. A Sacramento Kings ellen 36 ponttal zárt a Houston Rockets sztárja. Luka Doncic is felállított egy rekordot a Dallas Mavericksben.

Harden már az első félidőben megcsinálta a nehezét, 25 pontot dobott. A végül 127-101-re megnyert meccsen nyolc triplát vágott be a Houston vezére.

A 19 éves, élete első NBA-szezonját gyűrő Doncic 19 ponttal, 10 lepattanóval és 11 assziszttal zárt a Charlotte Hornets ellen. Ezzel a szlovén csodagyerek lett a legfiatalabb játékos, aki három tripla-dupláig jutott. Az eddigi csúcstartó LeBron James volt.

Giannis Antetokounmpo is kirobbanó formában játszott, a Washington Wizards ellen 41 pontot szerzett. Csapata, a Milwaukee Bucks egyébként az első olyan csapat a mostani NBA-szezonban, amelyik már 40 győzelemnél jár.

A San Antonio Spurs súlyos vereséget szenvedett el a Golden State Warriorstól. A címvédő a második és harmadik negyedet uralta, csak a harmadik negyedben 49 pontot szórt be. A Golden State-ben Kevin Durant 23, Klay Thompson 26 pontot dobott, Stephen Curry 19-ig jutott a 141-102-re megnyert meccsen.

Eredmények:

Rovatok