Index Vakbarát Hírportál

LeBron lenyomta Jordant, de közben csúnyán beégett

2019. március 7., csütörtök 09:49

A szerda esti NBA-fordulóban LeBron James újabb kategóriában nyomta le Michael Jordant, akit ezúttal a pályafutásuk alatt szerzett pontokban előzött meg, ezzel LeBron James már a negyedik az összesített listán 32 311 ponttal.

A szerdai előzés viszont nem hozott túl sok örömet Jamesnek és a Los Angeles Lakersnek, ugyanis sima vereséget szenvedtek a Denver Nuggets ellen (115-99 lett a vége), és ezzel még távolabb kreültek a rájátszásba jutástól, jelenleg ugyanis 7 győztes meccs a hátrányuk a még továbbjutó helyen álló, vagyis Los Angeles Clippers mögött, és már csak 17 meccsük van a szezonból, tehát kvázi nem is nagyon hibázhatnának már.

Ráadásul a szerdai meccsen az eredményen felül is láthatóan szenvedett a Lakers, no meg James is – a negyedik negyedben egy sima labdafelhozatalt, aminél hagyta gurulni a labdát, hogy ne avatkozzon játékba, sikerült egy Nuggets-oldaldobásra váltania, miután az oldalvonal mellett bénázva valahogy kiszenvedte a labdát a pályán kívülre.

Ezek után némileg érthető, hogy a Lakers-szurkolók azt kiabálták a meccs végén LeBronnak, hogy menjen vissza Clevelandbe.

Eredmények

Rovatok