Index Vakbarát Hírportál

Összevissza beszéltek a sérülésről, 15 millió forintba került

2019. november 8., péntek 10:25

Az NBA 50 ezer dolláros (15 millió forint) büntetést szabott ki a Los Angeles Clippers csapatára, mert legjobb játékosuk, Kawhi Leonard egészségi állapotáról ellentmondó információkat tettek közzé.

Leonard pihenőt kapott a szerdán a Milwaukee Bucks elleni meccsen (mivel ezt országos tv közvetítette nem lehet a legjobbaknak csak úgy padozni), miközben Doc Rivers vezetőedző azt mondta, hogy játékosa egészséges, csak elővigyázatosságból nem terhelik, a csapata olyan közleményt adott ki, amelyben térdsérülésre hivatkoztak.

„Az NBA megerősíti, hogy a csapat döntése, hogy pihentette Leonardot a sérülésének kezelés miatt, megfelel a liga szabályainak" – állt egy csütörtöki közleményben, amiben kifejtették azt is, hogy egy térdszalagsérülés miatt nem játszhatott egymás utáni két napon a játékos.

Leonard csütörtökön már újra játszott, és nagy szerepe volt abban, hogy a Clippers legyőzte a Portlandet, a meccsen 27 pontot és 13 lepattanót szerzett. A Clippers-edző Rivers karrierjének fontos állomásához ért, 900. NBA-győzelmét szerezte meg.

 Eredmények:

Rovatok