Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt Kobe Bryant özvegye: Köszönjük az imákat, szükségünk van rá

2020. január 30., csütörtök 09:26

Hosszú Instagram-posztban köszönte meg az elmúlt napokban kapott hatalmas támogatást a vasárnapi tragikus helikopter-balesetben meghalt Kobe Bryant özvegye, Vanessa saját maga, és három életben maradt lánya nevében.

A lányaim és én szeretnénk megköszönni annak a több millió embernek, akik támogatásukról és szeretetükről biztosítottak minket ebben a borzalmas időszakban. Köszönjük az imáitokat. Szükségünk van rájuk. Teljesen összetört minket szerető férjem és a gyerekeink csodálatos apja, Kobe, illetve szerető, figyelmes és csodálatos lányom, Gianna elvesztése, aki hihetetlen testvére volt Nataliának, Biankának és Caprinak.

Vanessa Bryant együttérzéséről biztosította a tragédia többi áldozatának családját is, akiknek osztozik a fájdalmában. Egyetlen vigasza, hogy tudja, Kobe és Gigi is érezte, mennyien szeretik.

Azzal folytatja, hogy nem tudja, mit hoz nekik az élet a továbbiakban, de egyelőre nem tudja elképzelni az életet elvesztett férje és lánya nélkül. De igyekeznek átvészelni minden napot Kobe és Gigi emlékéért.

Végtelen és határtalan a szeretetünk irántuk

– írja, majd hozzáteszi, hogy semmit sem szeretne jobban, mint megölelni, megcsókolni őket, és hogy újra ott legyenek velük. Vanessa Bryant köszönetet mondott azért is, hogy olyan sokan osztották meg kedves emlékeiket férjéről.

A Bryant család Kobe Bryant alapítványán belül létrehozott egy alapot, amivel a helikopterszerencsétlenség áldozatainak családjait segítik majd.

Kobe és Vanessa Bryant 1999-ben találkoztak, a későbbi NBA-legenda akkor 21 éves volt, Vanessa még középiskolás – egy évvel később, Vanessa 18. születésnapja után jegyezték el egymást, majd 2001 áprilisában házasodtak össze. Négy lányuk született, Natalia, Gianna, Bianka és Capri, a 13 éves Gianna szintén a baleset áldozata lett.

Rovatok