Index Vakbarát Hírportál

Sztárjai nélkül is nyert a címvédő Lakers

2021. március 29., hétfő 09:24

A címvédő Los Angeles Lakers két sztárjátékosa, LeBron James és Anthony Davis nélkül is legyőzte a vendég Orlando Magic együttesét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

A bajnoknak ezzel együtt nem volt könnyű dolga a Keleti főcsoport egyik leggyengébb csapata ellen, végül azonban, köszönhetően Dennis Schröder 24 és Kyle Kuzma 21 pontjának, megnyerte a találkozót.

A Lakers kerete tovább erősödött az elmúlt nap folyamán, ugyanis a kétszeres All Star-válogatott Andre Drummond aláírt a klubhoz.

A Nyugati konferencia második helyén álló Phoenix Suns hosszabbításban kerekedett a Charlotte Hornets fölé. Az arizonaiaknál Devin Booker 35 pontot dobott, Mikal Bridges pedig sokoldalú játékkal, 13 ponttal, 8 lepattanóval és karriercsúcsot jelentő hat labdaszerzéssel segítette csapatát.

A Denver Nuggetsben 13 ponttal mutatkozott be a cserehatáridő utolsó pillanataiban megszerzett Aaron Gordon. A legutóbbi 11 mérkőzéséből 9-szer győztes Atlanta Hawks ellen megnyert összecsapáson Nikola Jokic, a coloradóiak szerb centere 16 ponttal, 10 lepattanóval és nyolc gólpasszal zárt.

NBA

Los Angeles Lakers–Orlando Magic 9693

Charlotte HornetsPhoenix Suns 97101  hosszabbítás után

Toronto RaptorsPortland Trail Blazers 117122

Denver NuggetsAtlanta Hawks 126102

(MTI)

Borítókép: Adam Pantozzi/NBAE via Getty Images

Rovatok