Index Vakbarát Hírportál

Beoltatta magát a Golden State Warriors sztárja, játszhat a hazai mérkőzéseken

2021. október 4., hétfő 11:16

Augusztus közepe óta San Franciscóban minden 12 évnél idősebb ember számára kötelező a koronavírus elleni oltás a beltéri rendezvények látogatásához. Nem volt kivétel a szabály alól a Golden State Warriros sztárja, Andrew Wiggins sem. A 26 éves játékos minden létező kiskaput megpróbált kijátszani annak érdekében, hogy ne kelljen felvennie a vakcinát, még külön kérvényt is írt az NBA-nek, de nem járt sikerrel.

Amennyiben nem oltatta volna be magát Wiggins, nem szerepelhetett volna csapata hazai mérkőzésein. Vasárnap végül „beadta a derekát” és az egydózisú vakcinával beoltatta magát. Wiggins volt az utolsó, aki a Golden State Warriorsban nem volt védett a koronavírus súlyos szövődményei ellen.

Steve Kerr vezetőedző a hír hallatán kijelentette, hogy játékosa ennek köszönhetően már az október hatodikán megrendezésre kerülő Denver Nuggets elleni előszezon mérkőzésen is parkettre léphet – írja a The Athletic.

AZ NBA ELŐSZEZONJA VASÁRNAP KEZDŐDÖTT, MÍG AZ ALAPSZAKASZ OKTÓBER 19-ÉN RAJTOL A VILÁG LEGERŐSEBB KOSÁRLABDA BAJNOKSÁGÁBAN.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok