Index Vakbarát Hírportál

Ennél merészebb dekoltázzsal aligha ment bárki is játékosbörzére

2023. április 11., kedd 15:27 | aznap frissítve

Nekünk, magyaroknak a hétfői WNBA-draft nagy eseménye Juhász Dorka kiválasztása volt a 16-os sorszámmal. Nem mellesleg a 23 éves pécsi kosaraslány – akinek játékjoga a Minnesota Lynxhez került – roppant csinos volt a New York-i eseményen, no de az a dekoltázs, amivel Zia Cooke bűvölte el a nagyérdeműt, mindent vitt. Egy kis divatbemutató a Spring Studios nagyterméből.

A női NBA, a női kosárlabdázás legmagasabb osztálya játékosbörzéjét a New York-i Spring Studios nagytermében tartották. Az eseményre alaposan kicsípték magukat a meghívottak, természetesen elsősorban maguk az érdekelt játékosok, a mi Juhász Dorkánk például elegáns fekete estélyiben lépett fel a dobogóra, már úgy mint a Minnesota Lynx kiválasztottja a 16-os sorszámmal.

Voltak persze merészebb estélyi ruhák is, amelyek viselői nem sokat bíztak a képzeletre.

Itt van például Zia Cooke outfitje. A 175 centis irányító, a Los Angeles Sparks kiválasztottja a 10-es sorszámmal kelt el, de a hatalmas moraj nem elsősorban a helyezésének szólt, hanem a külsejének. És nem is alaptalanul!

 Talán nem felesleges mozgóképen is megnézni Cooke kisasszony belépőjét.

A therookiewire.usatoday.com külön cikket szentelt a drafton előfordult legütősebb estélyiknek. Ebben a rangsorban természetesen Miss Cooke vitte a pálmát, a második helyezett Brea Beal lett piros nadrágkosztümjében.

Beal kisasszonyt a második körben stoppolta le a Minnesota Lynx a 24-es sorszámmal, tehát a 185 centis hátvéd Juhász Dorka klubtársa lesz a WNBA-ben. 

Juhász Dorkánk estélyijét egyébként a hatodik helyre sorolta a honlap, a következő bírálat kíséretében:

Annyi csodálatos ruha vonult fel a kifutón, hogy kár lenne mindössze ötöt kiválasztani közülük. Hiszen majdnem elkerülte a figyelmünket ez a pompás fekete kisestélyi, amit a 6 láb 5 hüvelyk magas (ez 195 cm – a szerk.) Juhász Dorka viselt. Amire igazán felfigyeltünk, az a drágakövekkel kirakott gyönyörű szandál volt, ami Dorka lábán kiváltképp jól mutatott. A helyzet az, hogy sohasem foghatsz mellé egy fekete kisestélyivel és a gyémántokkal…

Ahogy azt már Nicole Kidman is megmondta a Moulin Rouge című klasszikus filmben, amelynek főszerepéért Golden Globe-díjat és Oscar-jelölést is kapott:

Diamonds are a girl’s best friend.

Rovatok