Index Vakbarát Hírportál

Elon Musk felrobbantotta a Twittert egy erős „vakcinázós” kommenttel

2023. július 26., szerda 16:17

A sportvilág keddi napjának kiemelt híre volt, hogy LeBron James fiának megállt a szíve, és kórházba kellett szállítani. Az NBA történetének legponterősebb játékosa hálát rebegett az orvosoknak a villámgyors és szakszerű ellátásért, a témát illetően pedig a világ leggazdagabb embere, Elon Musk is megszólalt.

Bronny James a USC Egyetem edzése közben szenvedett szívrohamot, eszméletlen állapotban szállították kórházba, miután az orvosi személyzet rögvest ellátta a bajba került sportolót.

LeBron James 18 éves fiának az állapotát sikerült stabilizálni, és kikerült az intenzív osztályról, amiért a szülők ódákat rebegtek a szakemberekről.

A világ leggazdagabb embere címet nemrégiben „visszahódító” Elon Musk ugyanakkor egy masszív „vakcinázós” kommenttel robbantotta fel az amúgy ő tulajdonában lévő Twittert, vagy ahogyan átnevezte, az X-et.

Bronny James szívrohamával kapcsolatos megosztásra a következőt írta:

Nem írhatunk mindent a vakcina számlájára, ugyanakkor hasonlóképpen nem is kerülhetjük ki a kérdést. A szívizomgyulladás ismert mellékhatás, a kérdés csak az, hogy ritka vagy gyakori

– tette fel a kérdést Musk a koronavírus-ellenszerrel kapcsolatban.

We cannot ascribe everything to the vaccine, but, by the same token, we cannot ascribe nothing.

Myocarditis is a known side-effect. The only question is whether it is rare or common.

— Elon Musk (@elonmusk) July 25, 2023

Az biztos, hogy elérést sikerült ezzel generálnia, több mint 4 millióan tekintették meg a bejegyzést a platformon.

Rovatok