Index Vakbarát Hírportál

LeBron James megtörte a csendet a trauma után

2023. július 27., csütörtök 20:40

Fia rémisztő esete után Twitteren törte meg a csendet LeBron James, aki köszönetet mondott mindenkinek, aki imádkozott gyermekéért, és ezekben a nehéz napokban is a család mellett áll. Későbbre ígért részletesebb tájékoztatást.

Mint ismert, a napokban edzés közben rosszul lett LeBron James fia, Bronny James, akinek megállt a szíve, és eszméletlen állapotban szállították kórházba. A James család szóvivője nem sokkal az eset után elmondta, a 18 éves játékos állapota stabil volt, és nem kellett intenzívre vinni.

Sajtóértesülések szerint hétfő reggel, helyi idő szerint 9.26-kor hívták a mentőket a USC Galen Centerből az eszméletlen Bronny Jameshez, akit azonnal kórházba szállítottak. A riasztás hármas fokozatú volt, amelyet a legsúlyosabb esetekben szoktak alkalmazni.

Szeretném megköszönni annak a rengeteg embernek, aki imádkozott értünk. Érezzük a szeretetet, és hálásak vagyunk. Mindenki jól van. Többet mondunk, amikor készen állunk rá, de tudatni akartam veletek, hogy a támogatásotok mennyit jelent számunkra

– írta Twitteren LeBron James.

Bronny James generációja egyik legtehetségesebb játékosa, a jövő évi NBA-játékosbörzére minden bizonnyal beadta volna a jelentkezését, ám a történtek után ez kérdésessé vált. Jelenleg a USC, azaz a Dél-kaliforniai Egyetem játékosa.

Rovatok