Index Vakbarát Hírportál

Újabb olimpiai bajnokkal dübörög a Dancing With the Stars

2024. szeptember 19., csütörtök 06:29

A minap nem kis feltűnést keltett, hogy Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő is szerepel a TV2-n az ötödik évadját kezdő Dancing With the Stars című táncos műsorban. Nos, az Egyesült Államokban is táncol olimpiai bajnok a show-ban, méghozzá pazarul, a 208 centis olimpiai aranyérmes kosaras, Dwight Howard személyében. Pedig a partnere fél méterrel alacsonyabb nála...

A minap vezető hír volt, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka is szerepel a TV2-n az ötödik évadját kezdő Dancing With the Stars című táncos műsorban. A legendás sportoló arról beszélt, hogy sohasem tanult táncolni, és az, amit csinálnak, igencsak kívül esik a komfortzónáján. Mindegy is, a műsor október 26-án debütál, majd kiderül, az Iron Lady a szárazföldön is olyan otthonosan mozog-e, mint a vízben.

Egy másik olimpiai bajnokról, a kosaras Dwight Howardról viszont már látszik, hogy született táncos. A 208 centis óriás, aki a 2008-as pekingi olimpián a bajnok Team USA-team oszlopos tagja volt, továbbá 2020-ban az NBA-aranygyűrű is felkerült az ujjára a Los Angeles Lakers centereként, két napja már bemutatkozott az amerikai Dancing With the Stars-ban, méghozzá elsöprő sikerrel. 

Howard olyan fergeteges salsát ropott a kerek fél méterrel alacsonyabb profi táncosnővel, Daniella Karagach-csal, hogy a közönség és a zsűri felállva tapsolt, és az ítészek a lehetséges 30-ból 22 ponttal honorálták a produkciót, Howardék ezzel a második legmagasabb pontszámot érdemelték ki, és természetesen továbbjutottak.

Az óriás mindig is showman volt, a 2008-as zsákolóbajnokságot például Supermannek öltözve nyerte meg:

lmpnpknm

Rovatok