Index Vakbarát Hírportál

Szeretőt fogott, lebénult a karatemester

2013. november 26., kedd 10:20

 

A hatszoros magyar bajnok karatebajnok, Huszár Antal súlyos balesetet szenvedett, miközben lebuktatta barátnőjét. Egy kerítésen akart átmászni, de fejre esett, és átmenetileg lebénult. 

A négydanos karatemester a Kisalföld.hu-nak elmondta, barátnőjét azért látogatta meg, mert a nő az utóbbi időben többször rosszullétre panaszkodott, telefonját pedig nem vette fel. A lakásához érve látta, hogy egy meztelen férfi van a hálószobában, ez sokkolta. Úgy döntött, hogy bekopog,

csupán annyit kértem tőle, hogy nézzen a szemembe utoljára, és csendben eltűnök az életéből.

A nő viszont rendőrt hívott, és szeretőjét is ellene uszította, ezért Huszár inkább távozott. 

„Hogy elkerüljem a találkozást, a hátsó kapu irányába indultam. Át akartam lépni rajta, de eltörött egy léc, és a tarkómmal a betonra zuhantam. Először még nevettem is magamban, hogy harminc éve tanítok másokat az esésre, én meg megütöm magam, de aztán rájöttem, hogy moccanni sem tudok, nyaktól lefelé lebénultam" – nyilatkozott a lapnak a balesetről. 

Próbált segítséget kérni, orrával sikerült tárcsáznia barátnője számát telefonján, de sem a nő, sem a szerető nem segített rajta, végül a rendőrök hívtak mentőt. A karatemesternek néhány nappal a baleset után visszatértek a reflexei, meg tudta mozdítani a kezét és a lábát, de csigolyáját meg kellett műteni a hétvégén. A balesettel kapcsolatban igyekezett leszögezni, nem akar féltékeny zaklatónak tűnni, senkinek nem akart rosszat. Sportolói pályafutását mindenképp be kell fejeznie. 

„Az életem sínen volt, büszke voltam a karatéban elért sikereimre, s hogy sokaknak váltam példaképévé. Négy éve Farkasok néven rockzenekart alapítottam, mellyel több száz koncert után jövő tavasszal készültünk bemutatni a pozsonyi csatát megelevenítő, általam írt rockoperát" – tette hozzá az egyébként 2010-ben a Jobbik színeiben induló negyvenegy éves férfi. 

Rovatok