Index Vakbarát Hírportál

Rég a férfiak között kéne bunyóznia

2015. március 1., vasárnap 13:58

Hiába tűnik nagyon jónak a földharcban, a magyar női MMA legnagyobb reménysége - róla itt láthatja videóriportunkat - előtt igen magasra teszi a mércét Ronda Rousey, a UFC pehelysúlyú bajnoka (ő az, aki a Feláldozhatókban kitömött ruhában ver szét embereket).

Legutóbb 16 másodperc alatt végzett ellenfelével, szombat éjjel pedig az "eddigi legnagyobb kihívás"-ként beharangozott Cat Zinganóra 14 másodperc alatt akasztott rá egy brutális karfeszítést. Az egész meccs olyan rövid, hogy egy gifre is ráfért:

Ronda Rouseynek elképesztő a mérlege: veretlen, minden meccsét idő előtt befejezte, és csak egyszer ment túl az első meneten. Mostani győzelme ha nem is a leggyorsabb győzelem a UFC (pláne az MMA) történetében, de a leggyorsabb kopogtatás, és a leggyorsabb bajnoki címvédés rekordját beállította.

Már a meccs előtt is sokan mondták, hogy Rousey annyira kategóriája fölé magasodik, hogy a férfiak között kéne bunyóznia.

Cselgáncsozóként is olimpiai bronzérmes volt, és elég jól néz ki, hiszen nem csak a sporteredményei miatt került be a Sport Illustratedbe:

Ronda Rousey a Sport Illustrated fürdőruha fotózásán

Rovatok