Index Vakbarát Hírportál

McGregor: Életem legrosszabb menete volt a második

2018. október 23., kedd 12:39

Conor McGregor bő két hete kapott ki Habib Nurmagomedovtól az UFC világbajnoki meccsén. Az ír harcos azóta leginkább whiskey-je promóciójával volt elfoglalva, csak most jutott el addig, hogy elemezze vereségét. 

McGregor egy hosszú Instagram-posztban megy végig a meccsen menetről menetre. Az ír szerint az első menetben részleges győzelmet aratott, harc szempontjából ő, sportszempontból viszont Nurmagomedov nyert.

McGregor a másodikat élete legrosszabb menetének nevezte. Elismerte, hogy Habib jobbegyenese fordulópontot hozott a meccsen. Hibázott, amikor alábecsülte ellenfelét az állóharcban, ezért is szedte be az ütést. Lecke volt számára, hogy nem készült külön ezekre, csak a földharcra.

Úgy érzi, a harmadik menet már megint az övé volt, körbe tudta kergetni Habibot a ketrecben, többször meg tudta ütni.

A negyedik menetre nem tudott elég jól helyrejönni, és nagy hibákat követett el saját bevallása szerint is, az első ütésváltásoknál még jobban érezte magát, de hamar a földre került. Nem tudott rendesen felállni, így Habib újból támadni tudott, majd egy hátsó fojtással nyert is.

McGregor posztja végén azt írja, kész a visszavágóra, amire tökéletesen fel fog készülni, de azt se bánja, ha most nem egyből Habibbal kell küzdenie.

Rovatok