Index Vakbarát Hírportál

Tiger Woods jótékonysági pókerversenyt szervez

2012. április 23., hétfő 12:39

A részvétel 2 millió forintba kerül, a győztesek Woodsszal golfozhatnak privátban, de golfoktatást, aláírt emléktárgyakat és személyre szabott golfütőket is lehet nyerni.

Április 27-én rendezik a Tiger’s Poker Night nevezetű jótékonysági pókerestet, melynek házigazdája az amerikai golflegenda, Tiger Woods lesz. Az eseményt a Las Vegas-i Mandalay Bay Resort and Casino hotel luxushotelben tartják, a részvételi díj 10 000 dollár, írja a Póker Akadémia.

A résztvevők pénzükért másodmagukkal két éjszakára szállást kapnak a hotelben, elindulhatnak a pókerversenyen, valamint VIP-jegyeket kapnak április 28-ra, a Tiger Jam jótékonysági estre, ahol többek között fellép Jon Bon Jovi is.

A versenyen többek között indul két élő pókerlegenda, a legtöbb -11 - világbajnoki karkötőt birtokló Phil Hellmuth és a 10-szeres világbajnok, veterán Doyle Brunson is. Nem pénzért, hanem különleges nyereményekért szállhatnak majd harcba, a győztes például privátban golfozhat és tölthet el egy napot Tiger Woodsszal. A fődíj mellett lehet oktatóórát nyerni a golflegendától, Pro-Am helyeket szerezni PGA Tour-versenyekre, személyre szabott golfütőket vagy Tiger Woods által aláírt relikviákat megkaparintani.

A jótékonysági est bevételei a Tiger Woods Alapítványba kerülnek, mely hátrányos helyzetű, főiskolai és egyetemi fiataloknak segít.

Rovatok