Index Vakbarát Hírportál

Így még nem vesztettek 1 milliót pókerben

2014. július 30., szerda 12:45

Valahogy így játszódhatott le az egymillió dolláros nevezési díjú WSOP Big One for One Drop kedden adásba került menetében Connor Drinan és Cary Katz között a végjáték, amikor mindketten ászpárral mentek a másik ellen, ráadásul Drinan mindenét feltette.

Ilyen állásból 2 százalék az esély arra, hogy bármelyikük nyer, az esetek 98 százalékában tehát osztják a tétet és folytatják tovább, ám most másképp alakult. Drinan még mosolygott, amikor meglátta, hogy mindkettejüknek két ásza van, ám a flop után már Katz örült, hiszen a pikk és kör ászai mellé lejött egy káró és két kör, vagyis ő már biztosan nem veszthetett.

Two hearts on the flop. This is Katz's evil "I'm on a free roll!" smile #BigOneForOneDrop pic.twitter.com/h1O9RyBR7M

— Simon Samano (@SJSamano) July 30, 2014

Drinan győzelmi esélyei így elszálltak, de még mindig 95 százalék esélye volt arra, hogy döntetlen legyen, de amikor a negyedik lap is kör lett, Drinan arcára fagyott a mosoly.

Turn card brings another heart. Oh boy. Don't do it. #BigOneForOneDrop pic.twitter.com/oZ1wFkTl0a

— Simon Samano (@SJSamano) July 30, 2014

És hát persze, hogy ötödikre is kör jött ki, így Katz vitte a 10 millió fölötti tétet, Drinan pedig szinte lehetetlen módon bukta az egymilliót. Az arckifejezése mindent el is árult, amit akkor érezhetett.

WOW #BigOneForOneDrop pic.twitter.com/cunk3uQORD

— Simon Samano (@SJSamano) July 30, 2014

Főleg úgy, hogy mielőtt mindenét feltette volna, Katz még figyelmeztette is barátilag, hogy óvatosabban bánjon a pénzével, nem nyerhet meg minden leosztást.

Rovatok