Index Vakbarát Hírportál

Lewandowski és Boateng összebalhéztak, Guardiola elzavarta őket

2015.05.20. 19:13

A Bayern Münchennél annyira unatkozik mindenki, hogy már egymást cseszegetik a játékosok. Nem is csoda, a Bayernnek az idén nem nagyon jött össze semmi a kötelezőn kívül, de még egy teljesen tét nélküli meccsen meg kell jelenniük a bajnokságban, miközben a Bajnokok Ligája és a Német Kupa is már elúszott, így mindenki csak arra vár, hogy végre szabadságra utazhasson. Az edzéseket azonban addig is meg kell tartani.

Ez a frusztráltság jöhetett ki a bajorok edzésén, ahol a német válogatott Boateng és a lengyel válogatott Lewandowski mentek egymásnak.

Videó a hajtás után.

Boateng és Lewandowski

Az edzőközpontban készített videón már csak a balhé utáni pillanatok láthatók, amint igyekeznek lefogni Boatenget és Lewandowskit, ezen a képsorozaton pedig a kiváltó ok is látszik, hogy Lewandowski rátaposott Boateng lábára, amit egy tét nélküli edzésen nem mindenki vesz feltétlenül jó néven.

A balhét igyekeznek a játékostársak megelőzni, Lahm a lengyelt, míg Benatia és Rafinha a hátvédet csitítgatja, aztán érkezik Pep Guardiola edző, és a két dühöngőt egyszerűen lezavarja a pályáról.

A Bayern hosszú évek óta nem vesztett egymás után három meccset a bajnokságban, amit már másfél hónapja megnyertek.



Rovatok