Index Vakbarát Hírportál

Boca-River? Na ne röhögtessenek

2016.02.01. 11:22

Épp egy hete a Boca-River felkészülési meccsen volt egy ötvenfős balhé, most két másik városi ellenfél között tört ki a háború. Természetesen ez is edzőmeccsen.

Buenos Airesben a Boca-River a Fradi-Újpest, La Plata városában az Estudiantes-Gimnasia. A hétvégén utóbbi két csapat találkozott a Mar del Plata-i barátságos tornán, amin a hamarosan kezdődő idényre készülnek a csapatok, ám ez a mérkőzés is inkább a botrányról, mint a futballról szólt.

A 91. percig lement egy piros lappal a meccs, ami csodás arány, a múlt heti Boca-Riveren öt volt. Akkor viszont az estudiantesesek levadásztak a középpályán egy gimnasiást, és elszabadult a pokol. De itt tényleg, nem csak úgy lökdösődés és anyázás szintjén, hanem amikor ezen túljutottak, ütni is kezdték egymást a játékosok. Meg rúgni. Meg bármit csinálni, csak kárt tegyenek a másikban.

Estudiantes vs Gimnasia - elszabadult a pokol

Végül még két pirosat osztott ki a bíró, komolyabb sérülés nem történt, ami kész csoda. Az Estudiantes 1-0-ra nyert, de az összecsapást nem fejezték be, hivatalosan félbeszakadt, a bíró nem fújta le.



Rovatok