Index Vakbarát Hírportál

Kubatov behívta a stadionba a kintmaradókat

2016.04.14. 14:41

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke vett egy nagy lélegzetet és áll a Groupama Arénát bojkottáló szurkolók elébe. A Fradi.hu-n megjelent közlemény szerint lesz egy újabb szurkolói ankét, és „ahogy azt a klub a kint maradást választott szurkolói csoportok vezetőinek (is) megígérte, mind a 76 ezer szurkolói kártyával rendelkező zöld-fehér szimpatizánsnak” szeretnének lehetőséget adni a találkozásra. Az ankéton Kubatov Gábor és Thomas Doll, vezető edző is részt vesz.

Az előző ankét felemásra sikeredett, bár a kitiltott szurkolókat mentesítették a szankcióktól, és eltörölték a kitiltást, de a másik lényeges pontban, a vénaszkenner megszüntetésének kérdésében megmerevedtek az álláspontok, és nem jött létre a megegyezés.

A Ferencváros azóta megnyerte a magyar futballbajnokságot, és azt ezt megünneplő mérkőzésen csak néhány ezren jelentek meg.

Most úgy tűnik, újabb kísérletet tesz a klubelnök a Tábor és a hangulat visszaszerzésére a Groupama Arénában.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ezúton is tisztelettel meghívja minden, szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsunkat az esztendő második szurkolói ankétjára!

Az esemény a jövő csütörtök, április 21., 18.00 órától lesz. A szurkolók a Groupama Aréna C3-C5 szektorában foglalhatnak helyet, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Lesz-e vénaszkenner a beléptetésnél?

Úgy gondoltuk, nem, de a Ferencváros jelezte, oda is kell vénaszkenner. A Sas szobor felől a C1-C6 szektorok részére fenntartott beléptető kapukon át, a meghívó szerint ahogy a meccsekhez szükséges, a szurkolói kártyát mindenkinek magával kell hoznia.



Rovatok