Index Vakbarát Hírportál

Teljesen megfeledkezett magáról a részeg, háromszoros olimpiai bajnok

2016.04.19. 13:02

Ittasan molesztálta utastársát az Adelaide és Melbourne közötti repülőúton a háromszoros gyorsúszó olimpiai bajnok, Grant Hackett. A zaklatás miatt Hackett, akit zavart az előtte helyet foglaló, ülésén hátradőlve pihenő férfi, utóbb bocsánatot kért, miután túlesett a rendőrségi kihallgatáson. 

Hackett nem először okozott botrányt, egy évvel azután, hogy 2008-ban visszavonult, szétment a házassága, a felesége nem bírta tovább az alkoholizmusát.

2014-ben egy arizonai rehabilitációs intézetben gyógykezeltette magát, miután gyógyszerfüggővé vált az altatóktól, és egyre gyakrabban hozta magát és környezetét kínos helyzetbe. Kevéssel Amerikába utazása előtt jelent meg róla odahaza olyan fotó, amelyen félmeztelenül bóklászott egy melbourne-i hotelben, négyéves fiát keresve, írja az MTI. 

Hackett az olimpiákon - a három arany mellett - három ezüst- és egy bronzérmet, vb-ken tíz arany-, hat ezüst- és három bronzérmet, rövidpályás vb-ken pedig hét arany-, valamint egy bronzérmet gyűjtött. Ezen kívül világcsúcstartó volt 200, 800 és 1500 méter gyorson.



Rovatok