Index Vakbarát Hírportál

Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett egy debreceni futsalkapus, de már jobban van

2016.09.28. 13:30

Keresik azt az autóst, aki hétfőn este cserben hagyta elgázolt áldozatait Debrecenben, írja a Borsod online. Az autó egy fehér Audi, amely a Kartács és a Patay István utcák sarkánál gázolt. Az egyik lány Katona Barbara, aki az NB I.-es női futsalcsapat kapusa. Katona Barbara a barátnőjével a férfiak NB II.-es mérkőzéséről tartott hazafelé, amikor a baleset történt.

A lap megszólaltatta Katona Barbarát, aki úgy mesélte, hogy a járdáról léptek volna le, körbenéztek, és semmit se láttak érkezni.

Aztán elsőként a barátnőm indult el, amikor egyszerre csak ott termett a kocsi. Lassítás nélkül elkapta a bal első részével a térdét, nekem meg áthajtott mindkét lábfejemen.

A barátnője hátraesett, a kapusnak mind a két lába sérült, a jobb rosszabb állapotban van, erősen zúzódott a lábfeje.

A rendőrség kéri, hogy akinek információja van az esettel kapcsolatban akár személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni utca 149. szám), vagy telefonon tehet bejelentést a 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.



Rovatok