Index Vakbarát Hírportál

Ismét balhé a Fradinál, nőt zaklathatott a kapus

2016.11.22. 08:31 Módosítva: 2016.11.22. 14:33

A Borsonline szerint egy szórakozóhelyen balhézott, majd megverték Jova Leventét, a Ferencváros kapusát, akit emiatt kirúgtak a csapatból. A balhéról már napok óta pletykák keringenek, de a Bors most konkrétumokat is közölt, eszerint Jova másfél hete, szombaton, az V. kerületi Raktár Bár nevű szórakozóhelyen járt két barátjával, és „összetűzésbe keveredett két nővel”.

Hogy mit jelent az összetűzés, nem fejtik ki, de gyanús, hogy ezután az egyik nő Jovát pofon vágta, mire a játékos „visszaüthetett”, a biztonságiak ekkor közbeavatkoztak, és Jováékat elverték, már ha a Bors ezt érti az alatt, hogy ellátták a bajukat.

A Raktár Bár üzletvezetője, Szellák Szilvi az Indexnek később tagadta, hogy az őrök bárkit bántalmaztak volna, azt mondta, hogy az alkalmazottaik közbeavatkoztak, de pusztán a kikísérték mind a két felet. Hogy kint mi történt, arról már nem tudott információkkal szolgálni.

Az egyik nő kezét a lap szerint be is kellett gipszelni, majd Jova ügyvédje szerint SMS-ben pénzt kértek a társaságtól, hogy a hír ne derüljön ki. Jova azonban inkább maga jelentette az esetet a klubnak, amely kitette a csapatból, és a második számú kapus új csapatot kereshet magának.

Úgy érzem, hogy ügyfelemmel vitetik el a balhét a Fradinál

– mondta a Borsnak Topuzidisz Dimitrisz ügyvéd.

Jova nem nyilatkozott, az V. kerületi rendőrség azonban garázdaság miatt nyomozást folytat.

A helyzet a Fradinál egyértelmű, a bajnoki cím megvédése most nem tűnik nagyon reálisnak, a csapat a harmadik helyen áll, a tavalyi magabiztosság tova tűnt. Ráadásul az idén egyszer már kitört a botrány a klub futballistái körül, amikor januárban ketten is ittasan ültek autóba és karamboloztak. Az ezt követő ordibálásról videó is készült, a hírek szerint a klub akkor megbüntette Varga Rolandot és Busai Attilát.



Rovatok