Index Vakbarát Hírportál

Élőben lőtte ki a riporternőt a képernyőről a melegítő arsenalos

2019.05.10. 10:36

Nem tudni, hogy az Arsenal melyik játékosának lelkén szárad az a keresztlabda, amelyik élő adásban lőtte ki a képből  Monica Benaventet, a  Gol TV riporternőjét, de jóindulatúan vélelmezzük, hogy pusztán egy szerencsétlen balesetről volt szó.

Benavent épp egy pályaszéli bejelentkezés kellős közepén tartott a Valencia-Arsenal (2-4) Európa Liga elődöntő valenciai visszavágója előtt, amikor a melegítő vendégjátékosok egyike úgy találta fejbe hátulról a mit sem sejtő riportert, hogy rögvest eltűnt a kamera látóköréből.

A rendező természetesen azonnal visszavágott a stúdióba, ám nem sokkal később újra kapcsolták a peches riportert, aki gyorsan kiheverte a balesetet. Benavent azóta már Twitter-üzenetben is megnyugtaott mindenkit, hogy jól van, semmi olyan nem történt, amin egy kis Ibuprofen ne segítene.

Természetesen ilyen balesetek időnként előfordulnak a futballriporterekkel, Benaventhez nagyon hasonló módon találták el például 2010-ben a német Jessica Kastropot.

Martin Keownt, az Arsenal és az angol válogatott egykori klasszis hátvédjét viszont nyilvánvalóan direkt lőtték meg pár éve, a találat utáni röhögésből kiindulva legalábbis.

És itt van a műfaj nagy klasszikusa, amikor az akkor épp West Ham-menedzser Harry Redknappet interjú közben zavarta meg egy ifijátékos. Redknapp nem állította meg az interjút, hanem közben küldte el szépen a srácot, aki azzal védekezett, hogy ő kapura lőtt, csak véletlenül tévesztett célt:

"Nem csoda, hogy a kurva tartalékok között van!"

- zárta le a témát az edző.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok