Index Vakbarát Hírportál

Federer és Ronaldo is kapott meghívót Nadal októberi luxusesküvőjére

2019.08.26. 13:59

Ötszáz vendéget hív meg októberi mallorcai luxuslagzijára Rafael Nadal, írja az MTI a Bild beszámolója alapján. A 18-szoros Grand Slam győztes spanyol teniszező 14 év kapcsolat után veszi el Xisca Perellót, akit tavaly májusban jegyzett el.

És ha már összeházasodnak, megadják a módját az ünneplésnek, Spanyolország legdrágább helyén, a mallorcai La Fortalesa erődben lesz az esküvő, amit vaskapu, kamerarendszer és szögesdrót kerítés véd.

A 87 ezer négyzetméteres birtokot 30 millió euróért vette meg egy angol lord még 2011-ben, azóta az ingatlan a becslések szerint ennek már a négyszeresét, mintegy 125 millió eurót ér. 17 vendégszoba, két úszómedence, helikopter-leszállóhely és több magánstrand is van az erődítményben, úgyhogy a szórakozással biztosan nem lesz gond.

Bár a sajtót kizárják az esküvőről, annyit már lehet tudni, hogy meghívót kapott a spanyol királyi család mellett Roger Federer, Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias popénekes és Pau Gasol kosárlabdázó is.

Korábban egyébként Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója és a kosaras Rudy Fernandez is itt tartotta a lakodalmát.  • Tippek
  • Hírek

Rovatok