Index Vakbarát Hírportál

Kellner Ádám már 341. a világranglistán

2009. október 27., kedd 12:58 | aznap frissítve

Balázs Attila folytatta horvátországi menetelését. Ahogy két hete, úgy hétfőn is döntőt játszott, megint Dubrovnikban. Ezúttal az ötödik kiemelt, spanyol Pedro Clar-Rossellotól kapott ki két szettben. Ugyanitt Jani Réka szintén a finálét veszítette el a hetedik kiemelt, horvát Meate Mezakkal szemben.

Balázs György a második körben esett ki Kairóban. Harmadik thaiföldi tornáján csak egy-egy győzelem jutott Kellner Ádámnak és Bardóczky Kornélnak. Bardóczky a három viadalon kétszer jutott el az elődöntőig, Kellner az egyik tornát megnyert, a másikon pedig az elődöntőben búcsúzott.

A 23 éves Kellner Ádám ezzel karrierje legjobb eredményét érte el a világranglistán, jelenleg a 341. helyen áll. Idén 36 győzelme és 10 veresége van, négy Future-tornát nyert meg.

A héten Marosi Katalin Olaszországban, Lukács Vanda Spanyolországban, Rohonyi Réka Portugáliában versenyez. Marosi a 100 ezer dolláros tornán már túl van az első körön, a kazah Karatancsevát győzte le. Lukács a selejtezőből jutott a főtáblára.

Rovatok