Index Vakbarát Hírportál

Babos és Fucsovics is továbbjutott az Orange Bowlon

2009. december 9., szerda 10:41

A 2. kiemelt Babos Timi 6:2, 6:4- a kínai Csaót, A legfrisebb világranglistán 12. helyen álló Fucsovics Márton pedig az amerikai Sabát győzte le 6:3, 6:2-re.

A 2. kiemelt Babos Tímea 6:2, 6:4-re verte azt a kínai Csaót, aki a múlt héten az Eddie Herr-en döntőt játszhatott, a követező fordulóban pedig a 46. helyen álló amerikai Gibbs következik, aki meglepő magabiztossággal verte a román Dinut (41.). – közölte a tennishungary.hu

A végső győzelemre esélyesek közül mindenki versenyben van még, a fiúknál azonban a 2. kiemelt francia Herbert már búcsúzott is, őt az amerikai szabadkártyás Sock verte, így valamivel könnyebb lett Fucsovics Márton helyzete, de így is van azért még bőven erős ellenfél.

A legfrissebb ranglistán két helyet előrelépő és már a 12. helyen álló Fucsovics egyébként 6:3, 6:2-re verte az amerikai Sabát (559.), a 32 között pedig a brit Carpenter következik, akit a múlt héten az elődöntőben legyőzött, így ezúttal is a magyar fiú számít az esélyesnek.

Párosban Babos a francia Mladenoviccsal 1. kiemeltként a verseny legnagyobb esélyese, az első körben 6:1, 6:3-ra vertek egy tunéziai párost, míg Susányi Zsófi az orosz Kirillova oldalán egy orosz kettőst győzött le.

Az egyetlen negatívum Fucsovics búcsúja párosban a lett Libietis oldalán, de legalább így minden erejét az egyénire tudja összpontosítani.

Rovatok