Index Vakbarát Hírportál

Nalbandian megrúgta a vonalbírót, leléptették

2012. június 17., vasárnap 18:13

Méltatlan véget ért a füves pályás Queen's-i tenisztorna döntője: 7:6, 3:4-es állásnál David Nalbandian egy elveszített pont után mérgében belerúgott a vonalbíró széke körüli hirdetésbe, amely felsértette a férfi lábát, ezért az argentint azonnal leléptették.

A rövidítésben megnyert első szett után Nalbandian éppen vissza tudta venni a második elején elveszített bréket, amikor 3:3-nál újból bajba került saját adogatásánál Marin Cilic ellen. A horvát három bréklabdához jutott, és a másodikat értékesíteni is tudta.

Az argentin futtában érkezett meg a pálya szélén élő vonalbíró székéhez, akinek lába körül egy hirdetésdoboz állt. Ebbe rúgott bele mérgében Nalbandian, aki utána már azonnal bocsánatot kért, de az egyik elem eltalálta, és fel is sértette a férfi lábát.

A vezetőbíró Marin Cilic-nek adta a mérkőzést, és Tom Barnes supervisor is megerősítette a döntést, írja a BBC. „Sajnálom, időnként nagyon frusztráltak leszünk a pályán" – mondta az eset után Nalbandian. „Hiba volt, és meg kell fizetnem az árát."

Rovatok