Index Vakbarát Hírportál

Federer ikerlányai együtt örültek apával

2012. július 9., hétfő 19:29

Roger Federer még az ikerlányainak születésekor mondta 2009-ben, az a vágya, lássák őt nyerni. Myla Rose és Charlene Riva több győzelménél is jelen volt már, például a 2010-es bázeli tornán, de a legemlékezetesebb a lassan hároméves lányoknak biztosan apjuk vasárnapi történelmi győzelme lehetett Andy Murray ellen Wimbledonban.

Amikor Federer utoljára nyert Wimbledonban 2009-ben, akkor a lányai még meg sem születtek, de most Federer felesége, Mirka kezében izgulták végig a maguk módján a több mint háromórás döntőt, a fontosabb pillanatokban pedig nevetve együtt tapsoltak és örültek a többi nézővel.

„A mai győzelemmel egy álom vált valóra nekem és a családomnak, hogy ott láthattam őket" – mondta Federer a meccs után. Azt is elmondta, hogy az élete nagyot változott lányai születésével. „Azt hiszem, ez jobban segített a játékomnak, mint bármi más, mert szerintem életem egyik legjobb teniszét tudom nyújtani" – idézi a Reuters.

A királyi páholyban egyébként Vilmos herceg felesége, Katalin hercegnő, a húga, Pippa Middleton, valamint a Goran Ivanisevic-hez hasonló volt teniszsztárok mellett David Beckham és felesége, Victoria is helyet foglalt a döntőn.

Rovatok