Index Vakbarát Hírportál

Kyrgios szerint csak kicsúszott a kezéből bírói székhez vágott palack

2019. augusztus 2., péntek 10:55

Nick Krygios mondhatni a szokásos formáját hozta a washingtoni tenisztornán. A második fordulós meccsén kiakadt egy bírói ítéleten, majd a nyolcaddöntőben is elborult kicsit az agya. Mindeközben zseniális megmozdulásokra is futotta neki.

Kyrgios Gilles Simont két játszmában, 6:4, 7:6-ra verte a Citi Openen két napja. Az állandóan balhézó ausztrál egy vonalbíró ítélet miatt borult el.  Földhöz csapkodta az ütőt, aminek a kerete össze is tört. Krygios miután lehiggadt kissé, egy a nézőtéren ülő gyereknek adta át használhatatlan ütőjét.

Fergus Murphy székbíró az ütőtörésért  meg is büntette az ausztrál játékost, aki ezek után nem volt hajlandó kezet fogni a bíróval.

A bíró és Kyrgios meccsen a nyolcaddöntőben is folytatódott. A játékos az egyik szünetben hanyag mozdulattal nekivágta a bíró székének a vizespalackját. Természetesen ezért is figyelmeztetést kapott a játékos, aki védekezésül annyit mondott: „Csak kicsúszott a kezemből."

 A japán Nisioka Josihito elleni meccsen azért előhúzott néhány értékelhető mozdulatot is, nyert pontot felugrásos tenyeresből, de az is nagy jelenet volt, amikor egy felugrásos fonák után, háttal, láb között adott vissza egy labdát, majd egy erőteljes fonákkal fejezte be a menetet.

A következő fordulóban Kyrgios a szlovákiai Gombos Norberttel játszik majd.

Eredmények:
nyolcaddöntők:

Rovatok