Index Vakbarát Hírportál

Olyat csinált a félmeztelenre vetkőzött Djokovics, amit ritkán látni tőle

2024. március 9., szombat 20:35

Novak Djokovics is nevezett az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna 9,5 millió dollár (3,45 milliárd forint) összdíjazású férfiversenyére. A szerb világelső az elmúlt napokat akklimatizációval töltötte, a nagy meleg ellenére focizni is kedve támadt. Majd Cristiano Ronaldo híres gólörömét másolta, miután betalált a kiskapuba.

Djokovics nagy futballrajongó, amikor teheti, kilátogat a szerb válogatott meccseire, kedvenc klubcsapata egyébként a Crvena zvezda.

Amikor 2021-ben Alekszandar Mitrovics a fejes góljával kijuttatta déli szomszédainkat a 2022-es katari vb-re, Djokovics teljesen megőrült, még az ablakán is kikiabált.

Most pedig beállt focizni a kaliforniai napsütésben, még gólt is lőtt, ami után Cristiano Ronaldo híres gólörömét másolta.

Djokovics éremkollekciójából az olimpiai arany még hiányzik, tavaly azt mondta, hogy annak ellenére ott akar lenni a párizsi ötkarikás játékokon, hogy „nagyon zsúfolt és kihívásokkal teli” a 2024-es menetrendje.

A tervem az, hogy az olimpián is játsszak, mert ez az egyik legfontosabb esemény a sportág történetében. Itt az országodat képviseled, és az az érzés, hogy részese lehetsz ennek, óriási megtiszteltetés

– jelentette ki Djokovics, aki 2008-ban Pekingben bronzérmet szerzett férfi egyesben, viszont medál nélkül maradt a következő három ilyen eseményen, 2012-ben Londonban, 2016-ban Rióban és 2021-ben Tokióban egyaránt.

Rovatok