Index Vakbarát Hírportál

Bizarr jelenetek követték egymást a teniszpályán, a meghökkent nézők csak pislogtak maguk elé

2024. április 25., csütörtök 11:26

A kvalifikációból érkező Corentin Moutet három szettben kikapott kínai riválisától a 7,8 millió dollár (3 milliárd forint) összdíjazású madridi tenisztorna férfiversenyének első fordulójában szerda este. A francia játékos többször is kijött a sodrából meccs alatt, az egyik szurkolóval és a székbíróval is összeveszett. Aztán a lábával akarta visszatenni a labdát az ellenfél térfelére.

Moutet azért kiabált a vezetőbíróval, mert az nem akart neki kávét hozatni, hiába győzködte a francia őt arról, hogy neki most azonnal szüksége van a koffeinre. A nézőtéren többen is fültanúi voltak annak, hogy Moutet kávéra vágyik, valaki pedig hozott is neki egyet, amit a narancssárga pólóban játszó sportoló szívesen el is fogadott.

Volt azonban olyan szurkoló, akivel összeveszett, egy másikat pedig ki akart vezettetni, mert az beszólt neki.

A harmadik szett rövidítésében pedig az egyik adogatásnál kicsúszott az ütő a kezéből. Arra már nem lett volna ideje, hogy felkapja az ütőt, ezért a T vonal környékén belerúgott a labdába, ami lecsúszott a külsőjéről, mutatjuk a jelenetet.

Szerdán a legmagasabban jegyzett magyar teniszező, Marozsán Fábián tizenegy szettlabdát hárítva győzte le az orosz Aszlan Karacevet, és továbbjutott a második fordulóba.

Rovatok