Index Vakbarát Hírportál

Melyik a legnagyobb pólós csavargól?

2010. június 3., csütörtök 22:06 | aznap frissítve

Összeszedtünk néhányat az elmúlt évek emlékezetes csavargóljából. Szavazzák meg, volt-e köztük akkora, mint az idei bajnoki döntőben látott Hosnyánszky Norbert-gól.

Az idei vízilabda bajnokság óriási izgalmak után dőlt el, a Vasas mindent eldöntő egri győzelméhez kellett többek között Hosnyánszki Norbert ritkán látható klasszisgólja. A bajnokság végkimenetelét is befolyásoló gól után a vlv.hu segítségével összeszedtük az utóbbi évek legszebb magyar vízilabdás csavargóljait.

Melyik a legszebb csavar?

  • 1729
    Hosnyánszky Norbert
  • 144
    Varga Dénes (Partizan)
  • 140
    Varga Dénes (Domino)
  • 62
    Molnár Tamás

Az első egy régebbi mérkőzésről van, egy nagy centeregyéniségé, Melbourne-ben Kásás Tamás passzából dr. Molnár Tamás csavart klasszikus gólt Spanyolországnak. A második Varga Dénesé, aki a Partizannak Euroliga-csoportmeccsen talált be ritkán látható megoldást választva (a mérkőzést, és a továbbjutást sajnos elbukta a magyar bajnok). Varga Dénes két évvel korábban is tudta már, hogyan kell egyszerre meglepni a védőt és a kapust, egy Domino elleni meccsen válogatott társát, Fodor Rajmundot veri meg egy zseniális csavarral. A videón utoljára látható az idei bajnoki döntőben esett Hosnyánszky-gól.

Rovatok