Index Vakbarát Hírportál

Bemutatták az Egri Vízilabda Klub új honlapját

2012. április 4., szerda 15:58

Szécsi Zoltán, az ob I-ben címvédő ZF-Eger háromszoros olimpiai bajnok kapusa indította útjára az Egri Vízilabda Klub új honlapját szerdán, a hevesi megyeszékhelyen.

Az egrivizilabda.hu címen elérhető weboldalt, amely a férficsapat mellett foglalkozik a szintén élvonalbeli női együttessel és az utánpótlással is, már a legmodernebb eszközök, a táblagépek és az okostelefonok igényeihez szabták.

Amint azt Bárány Attila, a klub elnöke elmondta: az egyesület már 2005 óta rendelkezik ugyan honlappal, ám mára sürgetővé vált, hogy a XXI. század igényeihez igazítsák az oldalt.
Beck György, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) társelnöke azt hangsúlyozta, hogy az Internet hatalmas lehetőséget jelent a sportág népszerűsítésére. Használatával friss információhoz juthatnak a szurkolók és új híveket is toborozhat a sportágnak - mondta a szövetségi vezető, hozzátéve, hogy Eger mindig is kiemelt helyszín volt az MVLSZ számára.

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos felhívta a figyelmet arra, hogy Egerben a legnépszerűbb sportág a vízilabda, így nagyon fontos a város számára, hogy a csapattal kapcsolatos információk naprakészen elérhetőek legyenek; ezt teszi lehetővé az új honlap.

A weboldal a híreken túl egyenként bemutatja a játékosokat, a csapatokat, a támogatókat. Tartalmaz meccsajánlót és nyomon követhetőek rajta az aktuális bajnoki tabellák is.

Rovatok