Index Vakbarát Hírportál

Ez volt a vízilabdázók szerint az év gólja

2016. január 10., vasárnap 11:49

Az év gólja Varga Dénesé, amit a Bajnokok Ligájában lőtt a Galatasaray-nak. A Vlv.hu hetedik éve kérdezi meg az előző évről azokat, akik akár csak egyetlen percet is játszottak a magyar férfi vízilabda-válogatottban az előző naptári esztendőben.

2015 nem túl jól sikerült esztendő volt, ez a most összesített válaszokból is kiderül.

Mindenki számára nagy csalódást okozott a válogatott rosszul sikerült nyara, a szolnokiak az Egerben elbukott kupadöntőt is a legnagyobb kudarcok között említették. 

A válogatott játékosok a 2015-ös év legjobb magyar férfi vízilabdázójának - meggyőző fölénnyel (11 szavazattal a 27-ből) - Hárai Balázst szavazták meg. Az öt szavazatot kapott Varga Dánielt és a négyet kapott Varga Dénest előzte meg.

Szinte vita nélkül minősítették az év góljának Varga Dénes találatát a Galatasaray elleni idegenbeli BL-meccsről. 

Varga Dénes csodagólja

Láttak már ilyen gólt??!VARGAAAAAAAA DÉNEEEEEEES!!!

Közzétette: VLV - A magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos oldala – 2015. december 16.

A világ legjobb játékosa a magyar válogatottak szerint a szerb Dusko Pijetlovics, aki a napokban kapta meg az Európa legjobbja címet a LEN-től. Versenyben volt a brazil Felipe Perrone, a szintén szerb Ivovics, Filipovics és Prlainovics, valamint az új görög sztár, Funtulisz.

A Magyarországon játszó külföldiek közül holtversenyben, hat-hat szavazattal az egriek szerb válogatott kapusa, Braniszlav Mitrovics és a szolnoki színekben játszó ausztrál Aaron Younger végzett az élen.

Rovatok