Index Vakbarát Hírportál

Bereznay István

Videók bizonyíthatják, hogy Madeleine McCann feltételezett gyilkosa máskor is molesztált gyermeket Videók bizonyíthatják, hogy Madeleine McCann feltételezett gyilkosa máskor is molesztált gyermeket

Christian Brückner egyik ismerőse beszélt ezekről a felvételekről.

6 órája

Meghalt egy ember lakástűzben szombat hajnalban

A gyors beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni.

6 órája

Újabb magyar Nobel-díjasunk lehet a közeljövőben – mondta az államtitkár Újabb magyar Nobel-díjasunk lehet a közeljövőben – mondta az államtitkár

Hankó Balázs azt is elárulta, hogy mely kutatóknak lehet szerinte esélye erre.

10 órája

Korábban írtunk arról, hogy két ember meghalt Odesszában egy orosz támadás után. A The Kyiv Independent szerint ennek a csapásnak már négy áldozata van.

A portál szerint az áldozatok közt van egy hároméves kisfiú, egy 30-as éveiben járó férfi és egy 70-es éveiben járó nő. A negyedik, legutóbb megtalált áldozatról még nem közölték az adatokat. 

Mindeközben a régió kormányzója azt is bejelentette, hogy 

vasárnapra egész Odesszában gyásznapot rendeltek el a támadás miatt. 

A halottakon kívül nyolc sérültről tudnak jelenleg, akik közül ötöt kimentettek a romok alól. A feltételezések szerint akár 12-en is csapdába eshettek még a törmelék alatt. 

Nemrég írtunk arról, hogy több tucat embert őrizetbe vettek pénteken, Alekszej Navalnij ellenzéki politikus temetésén.

Hogy miért, az nem derült ki a külföldi beszámolókból, az viszont biztos, hogy az eseményen az ukrajnai háborúval kapcsolatban is volt némi demonstráció. Az összegyűltek az esemény egy pontján azt skandálták, hogy „az ukránok jó emberek”.

 

Az nem meglepő, hogy az orosz ellenzéki közeg Ukrajnával szimpatizál, és elítéli a háborút – az viszont annál inkább, hogy be merték vállalni ezt egy olyan országban, ahol a hadsereg és az ukrajnai „különleges hadművelet” kritizálása is bűncselekmény lehet. 

Köszöntjük olvasóinkat!

Indul az Index szombati élő hírfolyama az orosz–ukrán háború eseményeiről. Az előző nap legfontosabb történései a következők voltak:

Tartsanak velünk ezúttal is!

Rovatok