Index Vakbarát Hírportál

Borbély László

Eldőlt, ennél az F1-es csapatnál folytatja pályafutását Gasly Eldőlt, ennél az F1-es csapatnál folytatja pályafutását Gasly

„Pierre-nek fontos szerepe lesz abban, hogy csapatunk a jövő évben sikeresen szerepeljen.”

tegnap, 13:16

Mennyit tud a születésnapos Lionel Messiről? Mennyit tud a születésnapos Lionel Messiről?

Milyen betegsége volt gyerekként? Hány éves kora óta ismeri a feleségét? Milyen BL-rekordot tart?

tegnap, 05:36

Úgy játszott, mint akinek a lábán selyemkesztyűk voltak – edzőként tán még jobb lett Úgy játszott, mint akinek a lábán selyemkesztyűk voltak – edzőként tán még jobb lett

Ötvenéves lett Zinédine Zidane, aki két vb-döntőt is eldöntött fejesével. Így vagy úgy.

június 23. 06:02

Artjom Szeverjuhin fura módját választotta a győzelmi ünneplésnek, egy kis melldöngetés után karlendítéssel nyugtázta a sikerét, majd rettentő mód elnevette ezen magát.

Az orosz pilóta az európai junior kartbajnokságban vesz részt, viszont mivel a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) égisze alatt sem versenyző, sem csapat nem indulhat orosz színekben, ezért olasz zászló alatt versenyez.

Nem is számít épp ügyetlennek a 15 éves Szeverjuhin, hiszen a portugáliai Algravéban megnyerte a világbajnokságot, ami után jött a szerencsésnek semmiképpen sem nevezhető performansza.

Amíg a NATO válságtárgyalásokat folytat Brüsszelben, a Kreml napi frissítéseket közölt a sajtóval – írja a Sky.

Egy korábbi médiaértesülést megerősítve arról számolt be, hogy a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics valóban szerepet játszott az Ukrajnával való béketárgyalások korai szakaszában.

Az orosz oligarchával szemben számos szankciót hoztak a közelmúltban, és a londoni klubot sem adhatja el úgy, hogy abból bevétele származhasson.

A Kreml kitért arra is, hogy az orosz védelmi miniszter azért nem mutatkozott mostanában nyilvánosan, mert túl elfoglalt ehhez, és nem ez a megfelelő időpont a médiamegjelenésekre.

A szóvivő pedig arról is beszélt, hogy a NATO-tagállamok „hisztérikus és nem megfelelő” módon értelmezik az ukrajnai eseményeket.

A korábbi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok Volodimir Klicsko elmondása szerint állandó a lövöldözés Kijev körül.

A profi sporttól 2017-ben visszavonult sportoló csatlakozott az ukrán védelmi erőkhöz az orosz invázió miatt.

Kijev városában, amikor aludni tér az ember, robbanásokat hallhat, rakétakilövéseket, amelyek a várost védik, valamint golyók és rakéták becsapódását is. Óriási a nyomás rajtunk, ukránokon, de összetartunk az orosz agresszióval szemben

– mondta Klicsko a CNN-nek, figyelmeztetve arra, hogy az orosz bombázások akár atomerőművet is eltalálhatnak.

Rovatok