Index Vakbarát Hírportál

Bugyinszki György

Sárkánylélek – oltakozz! Sárkánylélek – oltakozz!

Írja a költő, jóval Müller Cecília intelmei előtt már. Az „oltakozás” szavunk tehát a közhiedelemmel ellentétben nem új. De vajon értelmes-e?

tegnap, 19:01

Gyászos emlék: betiltották Fülöp filmjét a királynőről Gyászos emlék: betiltották Fülöp filmjét a királynőről

A néhai herceg a Buckingham-palota lakóit próbálta szerethetőbbé tenni, de visszafelé sült el a terv.

április 11. 14:03

Laborszökevény vírus: itt a teljes igazság az elméletről Laborszökevény vírus: itt a teljes igazság az elméletről

Denevérektől vagy egy titkos laboratóriumból jött vajon a Covid–19? Még a legnevesebb szakértők sem tudják biztosan a választ.

április 8. 07:42

A világhírű, 53 éves francia DJ két sikerekkel dús évtizeddel és közel negyvenmillió eladott hanghordozóval a háta mögött szakmája abszolút csillagának számít.

A hazánkban is többször járt David Guetta a mostani járvány idején sem hagyja ki a szilveszteri partiszezont: online távbulival kedveskedik rajongóinak, hogy még véletlenül se maradjon senki ütemesen hipnotikus tuc-tuc nélkül.   

 

Az operaimádó golden retriever továbbra is a kibertér állócsillaga. Amint azt korábban megírtuk, Hugo teleduettezett már örök kedvencével, Luciano Pavarottival is.

Legújabb produkciójában (Time To Say Goodbye) Andrea Bocelli és Sarah Brightman kettősére tercel, amúgy szőrmentén:

 

„Zokogok! Győzött a demokrácia! Győzött az emberek akarata!″ – írja friss Instagram-posztjában Eva Longoria Baston színésznő, azaz Gaby Solis, a Magyarországon is népszerű Született feleségek tévésorozatból.

 

Rovatok