Index Vakbarát Hírportál

Bugyinszki György

Meghalt Tamás Gáspár Miklós Meghalt Tamás Gáspár Miklós

A filozófus 74 éves volt.

2023 január 15. 15:53

Az emberiség kilencven százaléka benézi ezt a pofonegyszerű feladványt Az emberiség kilencven százaléka benézi ezt a pofonegyszerű feladványt

Ön eltalálja a helyes választ?

2022 december 29. 10:35

Van-e mélyebben a pártpolitikában? Van-e mélyebben a pártpolitikában?

A szavak szintjén egészen biztosan.

2022 december 16. 20:08

Nagyinterjút adott lapunknak a világ egyik vezető járványügyi szakembere, Mark Dybul. A holnap megjelenő beszélgetésben elárulja, hogy mit csinált Magyarországon, mit gondol a laborszökevény-elméletről, és mesél a mutációk természetéről is.

Megkérdeztük még a véleményét a járványügyi intézkedések által csorbult egyéni szabadságjogok problematikájáról, és persze azt is tudakoltuk, hogy miként lehetne megelőzni a következő nagy világjárványt.

A poént nem lőjük le, de annyit elárulunk:

akár még az influenzavírus is átverhető, ha elég ügyesek vagyunk.

A világhírű, 53 éves francia DJ két sikerekkel dús évtizeddel és közel negyvenmillió eladott hanghordozóval a háta mögött szakmája abszolút csillagának számít.

A hazánkban is többször járt David Guetta a mostani járvány idején sem hagyja ki a szilveszteri partiszezont: online távbulival kedveskedik rajongóinak, hogy még véletlenül se maradjon senki ütemesen hipnotikus tuc-tuc nélkül.   

 

Az operaimádó golden retriever továbbra is a kibertér állócsillaga. Amint azt korábban megírtuk, Hugo teleduettezett már örök kedvencével, Luciano Pavarottival is.

Legújabb produkciójában (Time To Say Goodbye) Andrea Bocelli és Sarah Brightman kettősére tercel, amúgy szőrmentén:

 

Rovatok