Index Vakbarát Hírportál

Czinege Gabriella Dóra

Mindenkinek olyan babát kíván, mint Amara.

Két hete látta meg a napvilágot G.w.M és Kulcsár Edina első közös gyermeke, aki az Amara nevet kapta. Róla, valamint két nagyobbik gyermeke neveléséről az egykori szépségkirálynő most a közösségi oldalán mesélt.

„Szinte mindenki azt kérdezte tőlem, hogy nem félek, milyen lesz három gyerekkel? Mindig azt mondtam, hogy nem! Sokkal jobban aggódtam az első várandósságomnál, hiszen még új volt, de a másodiknál még jobban izgultam, hiszen a kisfiam még nagyon pici volt, amikor megszületett a tesó” – kezdte posztját Kulcsár, akinek fia, Medox már 4 és fél, míg lánya, Nina 3 éves.

„Biztos, ami biztos, arra azért felkészültem, hogy nem fogok aludni, sőt igazából mindenre, hiszen tapasztaltam eleget Medinek és Ninának köszönhetően, de feleslegesen... Eddig legalábbis úgy tűnik. Mindenkinek olyan kiegyensúlyozott babát kívánok, mint amilyen a mi kislányunk” – fogalmazott bejegyzésében a kismama.

 

Tényleg nem sok van már hátra a trónörökös érkezéséig.

Lazítással telnek Lindsay Lohan talán utolsó napjai állapotosként. Az első gyermekével várandós színésznő még március elején, Instagram-oldalán számolt be a gólyahírről, most pedig szintén ide töltött fel egy friss képet, amelyen egy napozóágyban mosolyogva, fürdőruhában látható, pocakja pedig már tényleg hatalmas – ebből következtethető, hogy valóban nem lehet sok már hátra Lohan szüléséig. Azt azonban továbbra sem tudni, fiút vagy lányt hord-e a szíve alatt az egykori gyereksztár.

 

Instagramon kért bocsánatot a balul elsült show után rajongóitól.

Mindössze négy számot adott elő legutóbbi, manchesteri koncertjén Sam Smith, majd minden előzetes kontextus nélkül levonult a színpadról. Rövid várakozás után arról értesítették a nézőket, hogy a show nem fog folytatódni, majd elsötétítették a helyszínt.

A közönség értetlenül állt a történtek előtt. Sokáig nem is lehetett tudni, mi történt, miért fejeződött be jóval idő előtt a műsor, amelynek végén állítólag Madonna is felbukkant volna mint sztárvendég, hogy előadják új közös dalukat.

Később Smith Instagram-oldalán tisztázta a helyzetet, egy 24 óráig elérhető történetben kért elnézést rajongóitól. Mint írta, pár hete gyógyult fel egy vírusból, és bár azóta körbeutazta Európát, és több koncertet is adott, a legutóbb problémát észlelt a színpadon:

„A harmadik dalom alatt vettem észre, hogy valami baj van a hangommal. Imádkoztam, hogy a hangom bemelegedjen a show-ra, de a negyedik dalnál éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben. Lejöttem a színpadról, és mindent megpróbáltam, hogy visszanyerjem a hangomat, de nem sikerült. Őszintén sajnálom, hogy nem tudtam befejezni a koncertet” – idézte az RTL a popsztár szavait, aki nem győzött bocsánatot kérni a történtek miatt, továbbá a közelgő angliai és skóciai fellépését is lemondta.

Rovatok