Index Vakbarát Hírportál

Czinege Gabriella Dóra

Már kétszer is meghaladta fajtája átlagélettartalmát.

Ismerjék meg Bobit, a világ hivatalosan is legidősebb kutyáját! Az alentejo masztiff fajtájú eb 1992. május 11-én született, azaz már 30 éves elmúlt, amivel nemcsak a jelenlegi rekorder lett, de a minden idők legidősebb kutyája cím büszke tulajdonosa is.

Az alentejo masztiff négylábúak átlagélettartama 12-14 év, így különösen kiemelkedő a Guinness-rekorder Bobi kora. 

A Portugáliában élő házi kedvenc gazdái szerint nyugodt és társaságkedvelő, jól kijön a család négy macskájával is. Bár már látszódnak rajta a kor jelei, például egyre kevésbé lát, és mozgásszervi problémái is akadnak, jó időben még előszeretettel sétálgat a farmjukon.

 

Egyikük szombaton távozik a műsorból.

VV Márió szerda este megnevezte, kivel szeretne megmérkőzni a szombati párbajon. Kék kendőjét végül arra a Danira kötötte, akivel egyébként a legutolsóként, egyszerre érkeztek a villába, most pedig lehetőségük nyílt, hogy ne csak népszerűségüket, de fizikai erejüket is összemérjék. A fitt hét keretén belül egy bokszring költözött a villa udvarába, itt eshetett egymásnak a két srác.

„A 70 nap alatt csak annyit láttam tőled, hogy végig hazudoztál” – mondta társa arcába VV Dani, mire Márió közölte, mi lesz most:

„Gatyára foglak tenni.”

 

Szintet léphetett Vanessa Hudgens és nála 8 évvel fiatalabb barátja kapcsolata – értesült a TMZ. A bulvárportál szerint a 34 éves színésznőt eljegyezte Cole Tucker élsportoló, akivel több mint 2 éve alkotnak egy párt, bár kapcsolatuk csak 2021 januárjában lett hivatalos.

Egyelőre nem ismert, hogy pontosan mikor ereszkedett féltérdre kedvese Hudgens előtt, de a lap úgy tudja, novemberi párizsi kiruccanásukkor kérték meg a High School Musical egykori sztárjának kezét. Ezt erősíti egy hozzájuk közel álló forrás nyilatkozata is, aki arról mesélt a portálnak: Tucker tavaly év végén jegyezte el párját, bár ezt eddig igyekeztek titokban tartani.

 
 

Rovatok